Trainingsweekeinde Nuland

      Reacties uitgeschakeld voor Trainingsweekeinde Nuland

Tijdens het weekeinde van 9-10 juni 2018 trokken weer heel wat PMC Cycling rijders en sympathisanten van andere clubs richting Nuland om daar een trainingsweekeinde af te werken.

                                            

Zowel op zaterdag 9 juni als op zondag 10 juni 2018 werd er in twee groepen getraind. Zo kreeg iedereen de nodige aandacht en konden de minpuntjes was afgezwakt worden. Er werd vooral getraind op starthekke, techniek, bochten, uithouding, …. Kortom voor elke rijder zat er wel wat in deze trainingen.

Onder het ogen van de trainers (Chris Houben – Sarah Neys – Philip Claes – Geert Lenssen – Nico Schroyen en Björn Houben) werden alle rijders bijgestuurd en leerden ze elk op hun beurt dingen bij. Zo kon er ook gewerkt worden aan ieders zelfvertrouwen en staan ze weer klaar om aan het tweede deel van het seizoen te beginnen.

Eerst voor de meesten examens afwerken – kort genieten van welverdiende vakantie en dan er weer vol tegenaan om hun tweede deel van het seizoen mooi af te werken.

Sfeerbeelden van dit weekeinde kun je terugvinden op de google plus pagina van Nancy Aerts via G+ op deze site of bij Erwin Lemmens op facebook.

Om de fun nog een beetje op te krikken gingen twee van de trainers hun beste beentje voorzetten in de zijspan. Het was afzien maar ze deden het toch maar. De rijders vonden het leuk om nu hun eigen trainers eens aanwijzingen te kunnen geven. Plezier dat ze hierbij hadden.