Eerste wegwedstrijd Hoegaarden 2e plaats Lennert Laenen

      Reacties uitgeschakeld voor Eerste wegwedstrijd Hoegaarden 2e plaats Lennert Laenen

Tijdens het weekeinde van 18-19 augustus 2018 werd er in Hoegaarden een wegwedstrijd georganiseerd voor de jongeren. Lennert Laenen wilde ook van deze discipline proeven. Hij kwam aan de start met het nummer 1 en nog vijf andere concurrenten. Het was dus even aftasten wie of wat er kon verwacht worden. Zijn tegenstanders waren al wel wat meer gewoon op de weg maar dat deerde Lennert uit Westerlo niet. De vlugge start van Lennert kwam hem al snel zuur te liggen want de anderen kwamen snel terug. Hij nestelde zich op de tweede plaats en liet deze plaats niet meer uit zijn handen glippen. Gecontroleerd zijn wedstrijd uit fietsen en die tweede plaats veilig stellen dat was zijn doel…. Doch hij moest bij de pinken blijven want de anderen lagen op de loer. 

Het was voor hem een leuke leerzame wedstrijd op de weg. Maar hij moest vaststellen dat dit wel wat anders is dan BMX-en. Hij was moe maar voldaan met zijn tweede plaats.