Pukkelpop

      Reacties uitgeschakeld voor Pukkelpop

Zoals we reeds op de Facebook pagina gepost hebben, zijn we nog steeds op zoek naar helpende handen op Pukkelpop. Nu woensdag 30/6 is de deadline voor het doorgeven van de medewerkers.
Dit jaar gaat Pukkelpop door van 19 t.e.m 21 Augustus. Indien iemand interesse heeft om mee te werken, stuur dan voor 30 Juni een mailtje naar bestuur@pmccylcing.be. Je kan opgeven welke dag(en) je wil helpen. De dag dat je helpt mag je gratis op het festival binnen en krijg je ook drank en eet-vouchers. Als je drie dagen of shiften helpt, krijg je 4 dagen toegang tot het festival en de crew camping. Onze shiften duren ongeveer 6 uur en de voorbije jaren hebben we steeds aan de tent gestaan waar de bezoekers hun armbandjes moeten komen afhalen en moesten we mensen doorverwijzen, armbandjes bevestigen en scannen. We verwachten wel dat wie zich opgeeft om te helpen ook effectief komt zodat we niet last-minute nog vervangers moeten zoeken.